Heystee kiest Renault T-Drive

Heystee Transport is gespecialiseerd in volume- en groupagetransporten van en naar Oostenrijk, Slovenië en Kroatië. De recent aangeschafte Renault Trucks T-Drive 4×2 trekkers beschikken over 430 of 460 pk en worden ingezet voor internationaal transport richting Engeland of rijden voornamelijk in de nationale distributie. Een van de voertuigen is aangeschaft ter vervanging.

Het betreft speciale T-Drive 36 maanden operational lease uitvoeringen inclusief een WA en volledig casco verzekering. Ook alle voorgeschreven reparatie- en onderhoudswerkzaamheden zijn inbegrepen. Daarnaast beschikken de voertuigen over Optifleet: Renault Trucks’ brandstofbesparende wagenparkbeheersysteem.

Vooral de vaste en scherpe exploitatiekosten van het T-Drive concept en het design van de truck waren voor Heystee redenen voor Renault Trucks te kiezen. “Zowel het design van het in- als exterieur van de Renault Trucks T heeft ons zeer positief verrast. Het design is bijzonder en wij waarderen dat. De voertuigen hebben een makkelijke in- en uitstap en zijn fijn te bedienen. Groot voordeel van het T-Drive concept is dat wij één vaste prijs per maand betalen en niet voor verrassingen komen te staan”, verklaart Harrie Heystee, directeur van Heystee Transport en Expeditie BV.

Barend Luiting

Hoofdredacteur Aftersales Magazine. Branchekenner annex bladenmaker. Houdt van vintage designs en dito single malts. Lijfspreuk: zonder wrijving geen glans.

Barend Luiting has 339 posts and counting. See all posts by Barend Luiting

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *