Heuver stelt meertalig personeel aan

“Duidelijke afspraken en prijzen en maximale dienstverlening kenmerken de Nederlandse bandengroothandel in de internationale bandenbranche”, zegt Heuver. Een positie die zij wil vasthouden.

De 33-jarige Pieter Dubois is op 13 oktober in dienst getreden, Belg van geboorte en nu wonend in Borgloon (Belgisch Limburg). Hij maakte na ruim zeven jaar ervaring bij Michelin een korte stap buiten de bandenbranche. “Blijkbaar was ik toch al te besmet met het bandenvirus”, zegt hij er zelf over. “Ik wilde terug tussen de banden. Met een achtergrond in de diverse bandensectoren en veel ervaring bij Michelin, is mijn overstap naar Heuver Bandengroothandel een logische stap. Ik ga me inzetten om aanspreekpunt voor onze Belgische en Luxemburgse klanten te zijn en hen te helpen met al hun vragen.”

Linda Dris (34) is geboren en getogen in hartje Parijs en studeerde er transport en logistiek. Sinds enkele jaren woont en werkt ze in Nederland. Eerst bij Ten Cate en Ecology Group, eigenaar van John Deere en Votex. Bij Heuver zal zij zich nadrukkelijk bezig houden met de markten in Frankrijk, België en Luxemburg.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3491 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *