Heuver opent nieuw montagecentrum

Bandengroothandel Heuver breidt in Hardenberg uit met een  nieuw pand waar banden aan voertuigen gemonteerd gaan worden. De uitbreiding onderstreept volgens het bedrijf het succes van de laatste jaren.  

Volgens Heuver past deze ontwikkeling in het streven naar one-stop shopping dienstverlening. Directeur Bertus Heuver: “We verkopen niet alleen banden, maar bieden we ook aanvullende service. We bieden onze klanten een full-service oplossing; bieden nieuwe- maar ook gebruikte banden aan, monteren deze desgewenst op wiel. Dit alles met een snelle levering, just in time, want stilstand kost geld.. De montage van wielen krijgt  een steeds groter aandeel – niet alleen in de Benelux, maar in geheel Europa. Vandaar de keuze om ons ons eigen Heuver Mounting Centre op te zetten. Met de invulling van het extra pand kunnen we daar nu een volgende stap in zetten.”

Heuver vervolgt: “Steeds meer klanten, waaronder fabrikanten van machines in alle segmenten; truck-, trailer-, landbouw en grondverzet, weten ons te vinden. We hebben al jarenlange ervaring hiermee en hebben in het verleden al veel band/wielcombinaties gemonteerd voor grote nationale- en internationale fabrikanten in de markt.”

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3316 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.