Heuver breidt salesteam uit

“Als directie vinden wij dat we intern het verschil moeten maken om extern succesvol te zijn”, zegt directeur Bertus Heuver. “We groeien sterk en hebben nu een uitgebreidere buitendienst. Daarom hebben we het managementteam versterkt. Voordat we steken zouden laten vallen. Met de nieuwe functie van verkoopleider creëren we een centraal aanspreek- en sturingspunt om zo extra slagkracht te krijgen.”

Voor de invulling hoefde Heuver niet lang te zoeken. “Laura van den Heuvel maakte de afgelopen jaren bij ons al mooie stappen. Zij is kritisch, positief, gedreven en mensgericht; in ons bedrijf en onze branche waardevolle eigenschappen. Met haar omvangrijke product- en marktkennis gaat zij zeker slagen. Wat ook geldt voor haar opvolger, Jeroen Vos. Ook hij stroomt intern door en wordt businessunitmanager Aeolus. Hij is ambitieus, contactvriendelijk en open in de omgang. Hij blijft zijn taak als verantwoordelijke voor onze keyaccounts uitvoeren. Met deze ontwikkeling staan we nog sterker om klanten optimaal te helpen en het verschil te maken. We willen de meest klantvriendelijke bandengroothandel zijn.”

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3495 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *