Hartog-Est bouwt biercombinatie

Het kenmerk hiervan is een gegalvaniseerd wisselframe met voorop een gesloten kast waarin zich een afleverunit bevindt. Een en ander is opgebouwd op een 3-assig gegalvaniseerd Draco aanhangwagenchassis, met daarbij in totaal drie geïsoleerde wisselcarrosserieën, elk voorzien van vijf stuks biertanks van elk duizend liter. De wisselcarrosserieën zijn gebouwd op een volledig rvs-bodemframe met afzetpoten en rondom voorzien van rvs-omlijstingsprofielen.

Vijftien biertanks

Beer Trucks heeft zich gespecialiseerd in het vervoeren van tankbier op een geheel nieuwe wijze. De vrachtwagen voldoet aan de nieuwste hoge eisen met betrekking tot het technische gedeelte alsmede het hygiënische oogpunt. Beer Trucks kan 15.000 liter tankbier in verschillende soorten in één keer laden. Dit gebeurt in vijftien aparte rvs-tanks die alle voorzien zijn van een inliner systeem, wat de hygiëne volgens betrokkenen optimaal waarborgt. De tankbierwagen is tevens voorzien van een afleverunit van roestvrij staal, die uitgerust is met een geijkte bierpomp met flowmeter en afdrukmogelijkheid.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3481 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *