Grote order Lexguard

Veolia Propreté FR monteerde Lexguard al op honderd voertuigen in Frankrijk. De komende jaren breidt het bedrijf dit aantal substantieel uit, in hun gehele vloot. De Intertruck Group begon in 2004 met de ontwikkeling van Lexguard en voerde de gehele productontwikkeling, van software tot sensoren, in eigen beheer uit.

Het waarschuwingssysteem werkt door middel van ultrasone sensoren op de zij- en voorkant van het voertuig. Bij naderend gevaar krijgt de chauffeur gefaseerde waarschuwingen in de vorm van geluids- en lichtsignalen van een display in de cabine. Naarmate het gevaar dichterbij komt, intensiveren deze signalen. Naast het verbeteren van de verkeersveiligheid is Lexguard bij uitstek geschikt voor voertuigschadepreventie.

Erik Nobel, verkoopdirecteur bij Intertruck Group: “Wij zien het aantal aanvragen wereldwijd stijgen. Steeds meer bedrijven zien dat ons waarschuwingssysteem de investering meer dan waard is. Dat een bedrijf als Veolia Propreté FR Lexguard nu ook gebruikt, onderstreept dit.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *