Grootste Shell-tankstation ter wereld vernieuwd

“Dit is een belangrijke dag voor Shell”, zegt István Kapitány, executive vice president Shell Retail. “Ik ben er trots op dat we een tankstation hebben gerealiseerd waar de klant als gast verwelkomd wordt. Ik ben tevreden dat we er in zijn geslaagd met zo veel andere partners samen te werken, die met dezelfde toewijding het beste willen bieden aan hun klanten.”

Speciaal voor het commercieel wegtransport zijn er verschillende innovaties doorgevoerd om het gebruikersgemak en het comfort voor chauffeurs te vergroten, zoals een betere aanrijroute voor vrachtauto’s door verbreding van de rijstroken en duidelijke bewegwijzering. Ook zijn er gescheiden aanrijroutes voor personenauto’s en vrachtverkeer die de doorstroming verbeteren.

Het volgens Shell innovatieve tanksysteem waarmee de bijtanktijd tot vijftig procent wordt verkort maakt het ook mogelijk met één betaaltransactie meerdere tanks, inclusief Adblue, eenvoudig bij te vullen. Interactieve schermen bij de brandstofpompen geven in dertien verschillende talen verkeers- en weerinformatie en relevante promoties.

Naast een efficiënte tankbeurt biedt Shell Berchem ook uitgebreide mogelijkheden voor een welverdiende rustpauze. In het vernieuwde Truck Point kunnen chauffeurs terecht voor een verse kop koffie en wordt een ruim assortiment aan maaltijden aangeboden. Daarnaast biedt het geheel vernieuwde winkelgedeelte diverse winkels waaronder de Shell Select Shop en een uitgebreid vers aanbod van Deli2Go.

Op de eerste verdieping bevinden zich partners zoals Starbucks, Le Paradis Sucré en McDonalds waar klanten door een nieuw systeem eenvoudig zelf vooraf kunnen bestellen. Doordat er slechts één rij is wordt de wachttijd gemiddeld met zestig procent verkort. Om de reis weer fris te vervolgen is Shell Berchem voorzien van toiletten en warme douches van 2theLoo.

Barend Luiting

Hoofdredacteur Aftersales Magazine. Branchekenner annex bladenmaker. Houdt van vintage designs en dito single malts. Lijfspreuk: zonder wrijving geen glans.

Barend Luiting has 338 posts and counting. See all posts by Barend Luiting

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *