Groot Jebbink importeur 360 Omnivue

Het systeem bestaat uit vier compacte, ultra-groothoekcamera’s met een kijkhoek van 180 graden die aan de voor-, achter- en zijkanten gemonteerd worden. Daardoor is de gehele omgeving van het voertuig te overzien. De chauffeur ziet op de display een vogelperspectief.

Met dit systeem behoort de dode hoek definitief tot de verleden tijd. Groot Jebbink heeft inmiddels de eerste systemen opgebouwd. De grote kijkhoek van de camera’s maakt het mogelijk om het systeem niet alleen te gebruiken op bakwagens, maar ook op trekker-opleggercombinaties.

De chauffeur beschikt over een duidelijke display die drie beelden tegelijk kan laten zien. Hij kan eigen voorkeuren instellen, tot en met de gewenste beeldvlakken aan toe. Uniek is dat dit systeem optioneel de mogelijkheid biedt de live beelden op te slaan. Dit kan belangrijk zijn ibij claims en uiteenlopende veiligheidssituaties.

Het 360 graden Omnivue-systeem wordt tijdens Transport Compleet in Gorinchem geïntroduceerd. Groot Jebbink is te vinden op standnummer 156.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3478 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *