Goodyear loste bandenpech op in gemiddeld 121 minuten

De tijd van 121 minuten in 2014 is het gemiddelde voor de Benelux. Goodyear heeft echter in 28 Europese landen meer dan 2000 Truckforce-servicebedrijven. Gemeten over heel Europa bedraagt de gemiddelde tijd twintig minuten langer. In beide gevallen gaat het hier om de tijd gemeten vanaf het ontvangen van de oproep door het callcenter van Goodyear Serviceline 24-uurs tot het wegrijden van het voertuig nadat de assistentie is beëindigd. De gemiddelde tijd houdt ook rekening gehouden met afgelegen, onbewoonde gebieden waar snelle pechhulp niet bereikbaar is.

In totaal handelde het Truckforce-netwerk in 2014 10.200 pechgevallen af in Europa waarvan twintig procent in de Benelux. Zowel Truckforce als Serviceline 24-uurs maakt deel uit van het Fleet First-bandenbeheerprogramma van Goodyear. Dit programma biedt nieuwe en geherprofileerde truckbanden aan van topkwaliteit. Maar ook dienstverleningen op maat en innovatieve oplossingen, zoals Fleet Online Solutions, het online bandenbeheerprogramma van Goodyear.

Barend Luiting

Hoofdredacteur Aftersales Magazine. Branchekenner annex bladenmaker. Houdt van vintage designs en dito single malts. Lijfspreuk: zonder wrijving geen glans.

Barend Luiting has 339 posts and counting. See all posts by Barend Luiting

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *