Goodyear breidt online services uit met eJob

Goodyear eJob is onderdeel van het online beheersysteem Fleetonlinesolutions van Goodyear. Met de app kunnen bandenvervangers ter plaatse alle nodige gegevens registreren. De informatie wordt vervolgens rechtstreeks van een tablet naar de Fleetonlinesolutions -databank doorgestuurd, waar die informatie onmiddellijk beschikbaar is voor de klant. De nieuwe Goodyear eJob-app is nu gratis te downloaden in de online Google Play store en binnenkort ook in de Apple Store.

Wat de Fleetonlinesolutions in het bijzonder aantrekkelijk maakt, is dat klanten directe toegang hebben via het internet. Dat betekent dat de voortgang van de werkzaamheden steeds in realtime kan worden gevolgd. Dankzij de eJob-app ziet een klant in Finland bijvoorbeeld live hoe een technicus een band van zijn vrachtwagen vervangt of onderhoudt in Italië.

Via eenvoudige pop-up menu’s hebben bandentechnici toegang tot belangrijke informatie over de banden, zoals bandendruk en andere essentiële gegevens. Alle informatie is onmiddellijk toegankelijk voor alle 2000 Goodyear Truckforce-werkplaatsen in Europa en voor dienstverleningsbedrijven in onderaanneming.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3524 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *