Geurts blij met aftersalesopties Scania

Scania leverde niet alleen de truck, maar verzekert ook optimaal onderhoud middels een uitgebreid reparatie- en onderhoudscontract. Scania Finance en Scania Insurance regelden maatwerk voor de financiering en de verzekering van het voertuig.

Geurts Metaal & Transporten koos voor een Scania R450 drie-assig chassis met een dubbellucht sleepas. De tien tons vooras levert onder alle omstandigheden een legale en technisch verantwoorde aslastverdeling. Met een Highline cabine met chauffeurspakket, is de chauffeur zeker niet vergeten. Scania Opticruise, inclusief performance modes, Active Prediction en Ecoroll 2.0 dragen bij aan het laagste brandstofverbruik. Terberg Baarlo voorzag de truck van een kabel containersysteem.

reparatie- en onderhoudscontract op maat

In nauw overleg is volgens Scania een volledig op maat gemaakt reparatie- en onderhoudscontract gemaakt. De truck is in onderhoud bij Scania Veghel, die ook de levering heeft verzorgd. Daarnaast hebben Scania Finance en Scania Insurance aanvullende overeenkomsten gemaakt om Geurts ook de laatste zorgen uit handen te nemen. Met Insurance is meteen overeengekomen dat men de gehele vloot, inclusief andere merken, in de verzekering meeneemt.

Geurts Metaal & Transporten is gespecialiseerd in oud papier, oud ijzer en metalen. Daarnaast is men actief in containerverhuur en nationale en internationale containertransporten.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3525 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *