Flinke kostenbesparing met IAK Truckplan

IAK Verzekeringen heeft in samenwerking met MAX Repair: het IAK TruckPlan bedacht. Zo kan de schade gerepareerd worden op de plek waar de schade ook is ontstaan en wordt er gezorgd voor vervangend vervoer, passend binnen de mogelijkheden. Frank Kraakman, Algemeen Directeur IAK Verzekeringen: “De kosten voor transporteurs stijgen, waaronder de kosten van het wagenpark. Een verdere globalisering van de transportmarkt en dwingende wet- en regelgeving leggen een enorme druk op transportbedrijven om een aantrekkelijke partij te zijn voor klanten. Naast de kwaliteit die geleverd moet worden is ook de uiteindelijke kostprijs die voor de diensten gerekend worden doorslaggevend voor het succes en vooral de continuïteit van bedrijven.”

Integrale aanpak

IAK zorgt voor grip op de kosten met een integrale aanpak van het logistieke proces. Dat doet IAK door een unieke totaal visie op risico beheersing, riskmanagement en het terugdringen van verzekeringskosten. “En wanneer de truck schade heeft zorgen wij er door de samenwerking met MAX-Repair voor dat de chauffeur direct weer verder kan. De vrachtwagen wordt direct in de regio hersteld en wanneer dat niet mogelijk is, voor complexe schades naar een van de gespecialiseerde schadeherstel vestigingen gebracht”, vertelt Henk Reuvekamp, bedenker van het IAK TruckPlan.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3495 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *