Fleetservices completeert programma

Tot de lijst met producten binnen het programma behoren zaken als de wielmoeren, tapeinden en tangen maar ook reinigingsmiddelen. Stefan Jacobs, eigenaar van Fleetservices Benelux, ziet de toevoeging als manier om de wielen Xlite en Xbrite Plus in optimale conditie te kunnen houden. “Het kiezen van de correcte wielen alleen is niet voldoende, gebruikers moeten deze ook kunnen onderhouden. Het is een vervolgstap in het aanbieden van een complete wieloplossing.”

Volgens de leverancier zijn de Xlite en Xbrite Plus wielen vijf keer zo sterk en veertig procent lichter dan standaard stalen equivalenten. Deze wielen zijn gesmeed uit één stuk aluminium en beschikbaar in 17,5, 19,5, en 22,5 inch maten. De Xlite versies zijn gepolijst, de Xbrite Plus doorloopt verschillende behandelingsstadia om maximale duurzaamheid en glans te bereiken.

Door te kiezen voor de lichtere, gesmede wielen kan het maximaal te benutten laadvermogen stijgen, het brandstofverbruik gereduceerd worden en er ontstaat volgens de leverancier minder slijtage aan de omliggende delen.

Barend Luiting

Hoofdredacteur Aftersales Magazine. Branchekenner annex bladenmaker. Houdt van vintage designs en dito single malts. Lijfspreuk: zonder wrijving geen glans.

Barend Luiting has 339 posts and counting. See all posts by Barend Luiting

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *