Facelift nieuwe Renault Trucks wordt onthuld in videogame

Op 6 april onthult Renault en facelift van de complete aanbod zware trucks. Het gaat dan om de T-, C-, en K-series. Uiteraard gaat het niet alleen om het exterieur. Een unicum is dat Renault de presentatie doet in de videogame Euro Truck Simulator 2.

Wat er precies gaat veranderen weten we nu dus nog niet. Volgens Renault gaat het om verbeteringen in rij- en wooncomfort voor de chauffeur. Ook de wagenparkbeheerder wordt volgens het merk niet vergeten, die kan rekenen op een lagere brandstofrekening en een verlaagde CO2-uitstoot.

Op 6 april 2021 kunnen geïnteresseerden plaatsnemen in de cabine van de Renault Trucks T en T High 2021, de nieuwe ergonomie van de chauffeurscabine testen en het comfort van de truck beoordelen, in stedelijke gebieden, op regionale wegen of op snelwegen. Hiervoor kunnen belangstellenden inloggen op de pc-game Euro Truck Simulator 2, die wereldwijd door meer dan 9 miljoen spelers wordt gespeeld. Of de rijervaringen van andere spelers te delen via de hashtag #renaulttrucksevolution op sociale netwerken.

Bovendien zal de Euro Truck Simulator 2-gamecommunity vanaf 29 maart 2021 de Renault Trucks T 2021 zien staan, verborgen onder een rood doek, voor de Renault Trucks-dealers in de game. In afwachting van het oplichten van het doek biedt Renault Trucks op de sociale netwerken wedstrijden aan, waarbij vele prijzen te winnen zijn, aldus Renault.  

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3316 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.