EVO en TLN partners BedrijfsautoRAI 2015

De afgelopen periode heeft de organisatie van de BedrijfsautoRAI samen met TLN en EVO een belangrijk fundament gelegd voor de vernieuwde koers van de beurs. De vakbeurs wil de komende editie(s) naast het aanbod van bedrijfswagens en hieraan gerelateerde producten en diensten, meer focus leggen op kennisdeling en discussievorming over marktontwikkelingen, logistieke processen en sociaal-maatschappelijke thema’s. EVO en TLN spelen als content partners een belangrijke rol hierbij en spreken met deze nieuwe samenwerking groot geloof uit in BedrijfsautoRAI als hét nationale platform voor wegtransport en logistieke dienstverlening.

EVO

In het EVO theater, dat zich midden op het nieuwe Bestelautoplein bevindt, komen onderwerpen aan bod die gericht zijn op het grootbedrijf, midden- en kleinbedrijven en ZZP-ers die vanuit hun bedrijfsvoering een bestelwagen rijden of een (licht) bedrijfswagenpark beheren. Sander Nieuwenhuizen van EVO: “De sessies zijn met name kort en informatief van aard en bieden de bezoeker direct toepasbare, praktische kennis. Denk hierbij aan sessies als ‘kopen of leasen’, ‘autobelastingen’, ‘tachograafregistratie’, ‘beladen en lading zekeren’. Informatie die hen direct helpt bij het optimaliseren van hun bedrijfsvoering.”

TLN Theater

TLN wil op de BedrijfsautoRAI een platform bieden voor relevante bedrijven en organisaties in de transport & logistiek sector. Het TLN-theater biedt een breed en diep kennisprogramma met 5 dagthema’s: milieu & veiligheid in de keten, materieel & lading, financiën & marktontwikkelingen, personeel & arbeid en Kleine Transport Ondernemingen. De TLN sessies zijn gericht op interactie en kennisoverdracht. Het TLN theater is direct naast de beurshallen te vinden op de begane grond van het nieuwe Amtrium.

BedrijfsautoRAI 2015 vindt plaats van 20 tot en met 24 oktober in RAI Amsterdam.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *