Europese uitbreiding truckwashnetwerk

Truckwashbedrijven in België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk en Polen worden onderdeel van het netwerk. Bij al deze locaties worden de internationale Euro Shell Cards geaccepteerd. Tevens worden internationale Euro Shell Cards van buitenlandse vestigingen vanaf medio maart 2016 ook in Nederland geaccepteerd voor truckwash en tankcleaning.

Dennis van Veggel, directeur van AVJT Roadservices: “In Nederland hebben we in samenwerking met Shell een fijnmazig truckwashnetwerk opgezet. Wij zijn trots op het feit dat we nu services op Europees niveau kunnen aanbieden. De uitbereiding van het netwerk betekent dat Euro Shell Card-houders nu ook buiten de landsgrenzen profiteren van meer flexibiliteit, verlichting van de administratieve lasten en minder omrijkilometers. Geholpen door het online managementsysteem kunnen EuroShell Card-houders hun truckwashactiviteiten eenvoudig beheren en beheersen. Behalve beter inzicht, biedt dit bedrijven tevens een besparing op de indirecte waskosten van vrachtwagens, bestelauto’s en -bussen. We beschouwen het als een belangrijke stap dat we met de internationale uitbreiding van het netwerk een bijdrage kunnen leveren aan het vereenvoudigen en automatiseren van het truckwassen buiten Nederland, voor zowel Nederlandse als buitenlandse vervoerders.”

Online managementsysteem

Op vertoon van de AVJT Card of geactiveerde Euro Shell Card worden bedrijfswagens voor een aantrekkelijk en vast tarief gewassen bij de aangesloten truckwashbedrijven. Inmiddels zijn er al ruim 220 wasstraten aangesloten. Via het online truckwashmanagementsysteem is uitgebreide informatie over de wasbeurten beschikbaar, evenals een volledig gespecifieerde factuur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *