Europees octrooi Stertil-Koni Skylift

Het octrooi is verleend door het Europees Octrooibureau en dekt het geavanceerde ontwerpproces. De Skylift van Stertil-Koni onderscheidt zich met Y-vormige steunen voor de voetplaten zodat de krachten die op de hefbrug rusten zo effectief mogelijk worden verdeeld.
Standaardhefbruggen bestaan vaak uit verschillende losse onderdelen die elk afzonderlijk aan de onderzijde van de rijbaan zijn gelast. Dat kan door de grote verticale en horizontale krachten problemen veroorzaken met de uitlijning.

De Skylift is relatief licht, is gemakkelijk in garages te installeren en biedt dankzij het innovatieve ontwerp maximale flexibiliteit.

Krachtenverdeling

Het ontwerp van de Skylift biedt vele voordelen: optimale toegang tot de onderzijde van het voertuig, gebruiksgemak dankzij de compacte bedieningskast en het diagnosesysteem, verhoogde veiligheid met onafhankelijke vergrendeling, actief vanaf vloerniveau (90 mm) en ingebouwde overbelastingsbeveiliging.

De Skylift kan in een tandemconfiguratie worden opgesteld. Met behulp van een speciale synchronisatieset kunnen er voertuigen met een maximale lengte van 30 meter en een maximaal gewicht van 70 ton worden geheven. Dit betekent dat de Skylift als één lange hefbrug of als twee aparte hefbruggen kan worden gebruikt.

Stokvis Equipment is exclusief leverancier van Stertil-Koni voor de Nederlands markt. Tijdens Transport Compleet vindt je Stokvis Equipment op stand 232.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *