European Trailer Care start eigen vestiging

Aangezien er vanuit Nieuwe Pekela reparaties en onderhoud aan zowel trucks als aan trailers wordt aangeboden, gaat deze vestiging European Truck- en Trailer Care ( ETTC ) heten.
“Dit past precies in de ambitie die we hebben binnen European Trailer Care” vertelt Ernst Woortman, Formule manager van European Trailer Care en directeur van ETTC Nieuwe Pekela. “We willen graag op strategische plekken in de Benelux, waar we geen geschikte partner kunnen vinden, eigen vestigingen oprichten. Misschien willen we dit in de toekomst nog verder uitbreiden in Europa. ETTC Nieuwe Pekela is dus een mooi pilot project. We zijn ervan overtuigd dat we door middel van bundeling van de krachten een sterk bedrijf kunnen neerzetten. In dit alles staat het “full-service concept” voorop, zodat we onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn,” aldus Ernst Woortman.

Onderhoued en reparatie

In Nieuwe Pekela kan de klant voor alle denkbare onderhoud en reparaties aan trucks, trailers en overige bedrijfsvoertuigen terecht. Naast zaken als APK, LPK, tachograaf ijken en tankkeuringen wordt er ook bandenservice, haal- brengservice en wagenparkbeheer aangeboden.

European Trailer Care is een vereniging van vrije truck- en trailerwerkplaatsen in de Benelux en Zweden, met de ambitie om uit te breiden in Europa. Binnen deze vereniging wordt samengewerkt op gebied van 24/7 pechservice, opleidingen, inkoop, het delen van kennis en van commerciële activiteiten.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3524 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *