ETC breidt netwerk uit, ook internationaal

In de Lochemse werkplaats zijn tien monteurs actief en zitten er drie man op kantoor. De werkplaats is volledig uitgerust en de meeste monteurs zijn geschoold bij DAF. In Sneek wordt de voormalige werkplaats van Bok Transport omgetoverd tot ETC-vestiging. Bok werd vorig jaar overgenomen door AB Texel. In de vestiging werken vier monteurs aan de trailers die voor onderhoud worden aangeboden.

Buitenland

In het Belgische Genk tenslotte ging eind vorig jaar, als het ware op de valreep, ook een vestiging open, Cargo Ca in Genk, een onderdeel van TSL Gullegem. Vlak voor de jaarwisseling opende Breakdown Service Sweden. Dit is een Zweeds concept dat is opgezet door Nassjo Trailerservice. Breakdown Service Sweden heeft op dit moment negen partners in Zweden die service kunnen verlenen op een niveau zoals klanten dat in de Benelux gewend zijn.

Certificaat

European Trailer Care maakte eind vorig jaar ook bekend alle vestigingen van een duurzaamheidscertificaat te gaan voorzien. Dit gebeurt in samenwerking met stichting Duurzaam Repareren. De ETC-leden zullen daaropvolgend kennis beschikbaar gaan stellen om de sector duurzaam op de kaart te zetten.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3478 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *