Erik Huisjes nieuwe directeur Nijwa Groep

Per 1 oktober a.s. wordt Erik Huisjes (37) benoemd tot directeur van Volvo en Renault Trucks dealer Nijwa Groep. Hij neemt deze taak over van Erik Schiphorst die zich volledig gaat richten op zijn rol als CEO van de Nijhof-Wassink Group. Het moederbedrijf met 1.700 collega’s is specialist in de transport- en automotive branche met vestigingen in zes landen.

Erik Huisjes is al 15 jaar werkzaam binnen Nijwa Groep waarvan de laatste 7 jaar als eindverantwoordelijke voor Nijwa Zwolle. Daarnaast was Erik al twee jaar voorzitter van het Nijwa management team en verkoopverantwoordelijk voor Volvo Trucks. Nijwa Groep bestaat naast de zeven Nijwa vestigingen in Noord- en Oost Nederland ook uit Nijwa Trucks in Drachten, Nijwa Rent en Nijwa Used Trucks. Ook de jongste telg Nijwa Zero behoort tot Nijwa Groep. Erik Huisjes rapporteert in zijn nieuwe functie aan de Nijhof-Wassink Group directie, die naast Erik Schiphorst bestaat uit Gert-Jan Meijerink (CFO Nijhof-Wassink Group). Erik zal kantoor blijven houden in Zwolle.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3411 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.