Eric Brok directeur Mercedes-Benz Trucks

De 49-jarige Brok volgt Jasper Hafkamp op, die per 1 december bij de Mercedes-Benz importeur in Zuid-Afrika aantreedt als executive director Daimler Trucks & Buses.

Brok werkt al twintig jaar bij Daimler. Hij begon in 1996 als accountmanager Vans &Trucks bij MB Leasing NL. In 2005 werd hij directeur bij de divisie Bestelwagens. Vijf jaar geleden trad hij aan als sales- en marketingdirecteur Passenger Cars Benelux bij Mercedes-Benz Financial Services.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Maarten Molenaar † has 365 posts and counting. See all posts by Maarten Molenaar †

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *