Elf Thermo King SLXe Spectrum koelmachines voor THT

De units worden zowel op trailers van Schmitz als van Krone geplaatst. Met deze PIEK-gecertificeerde koelmachines kunnen transportbedrijven zowel overdag als ‘s nachts hun klanten bereiken, ook wanneer die zich in binnensteden of woonwijken bevinden. Dit betekent niet alleen dat elke levering minder tijd en geld kost, maar ook dat het brandstofverbruik lager ligt en er duurzamer kan worden gewerkt.

Op de koelunits kan de temperatuur voor twee of drie compartimenten worden ingesteld, afhankelijk van de specifieke behoeften van de vervoerder en/of de opdrachtgever.

PIEK

THT heeft gekozen voor de multitemp PIEK-koelmachine van Thermo King, omdat de units worden ingezet voor transporteurs die rijden in de winkeldistributie in Nederland en Duitsland. Deze transporteurs vervoeren voornamelijk gekoelde producten van en naar supermarkten, zodat de koelmachines stil en PIEK-gecertificeerd dienen te zijn. Het onderhoud vindt plaats bij meerdere servicevestigingen van Thermo King Transportkoeling.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3527 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *