Eerste elektrische Ford Transit is voor CWS

CWS Hygiëne Nederland neemt de eerste E-Transit van Ford Pro in gebruik. De specialist op het gebied van hand-, toilet- en vloerhygiëne zet de elektrisch aangedreven bedrijfswagen bij de sanitaire dienstverlening in de regio Deventer in. CWS verwacht op korte termijn nog eens twaalf E-Transits in gebruik te nemen.

 De nieuwe E-Transit van Ford Pro heeft een accucapaciteit van 68 kWh is goed voor een rijbereik (WLTP) tot in theorie 317 kilometer. Met de ProPower Onboard-functie zijn gereedschap, lampen, laptops en koelaggregaten op locatie van stroom te voorzien. Ook is de E-Transit voorzien van het nieuwste op het gebied van assistentiesystemen. Bij dat alles biedt Ford Pro een pakket oplossingen voor software, laden, service en financiering.

 Het standaard FordPass Connect Modem biedt voor onbeperkte tijd toegang tot de diensten van FordPass Pro. Ook een jaar lang toegang tot het FordPass-laadnetwerk en een jaarabonnement op Ford Telematics zijn inbegrepen. Hiermee en met het Ford Connected Navigation System (standaard op de Trend-uitvoeringen), dat de bestuurder nauwkeurig informeert over de resterende actieradius, laadmogelijkheden, de verkeerssituatie en vrije parkeerplaatsen, is de E-Transit nog efficiënter in te zetten.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3347 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.