Een-tweetje tussen Scania-dealer en modezaak

De Scania Crown Edition is een dik aangeklede Scania waarbij een keuze gemaakt kan worden uit alle Scania modellen uit de R-serie, dus ook de zescilinder R410 en R450 modellen.

Scania dealer Rinsma vond voor dit jubileum model een passende partner in naamgenoot ‘De Heeren van Rinsma.’ Dit is geen familie maar de overeenkomsten zijn groot. Beide bedrijven bevinden zich in het topsegment en voor beide Friese familiebedrijven gelden de zelfde kernwaardes. Kwaliteit en service gaan hand in hand met stijl en goede smaak. Voor Scania dealer Rinsma een mooie gelegenheid om de link te leggen.

De Heeren van Rinsma ‘Fashion Factory’ is een herenmodezaak met een assortiment wat uiteenloopt van casual kleding en jeans tot ‘tailor made’ maatkostuums. Iedere koper van een Scania Crown Edition bij Scania dealer Rinsma ontvangt een styling kledingvoucher ter waarde van 750 Euro die te besteden is bij ‘De Heeren van Rinsma.’ Daarmee rijdt de aanstaande eigenaar van de Crown Edition voortaan zelf ook compleet in stijl. Overigens mag de kledingvoucher ook besteed worden bij Rinsma Fashion, de damesmodezaak van Rinsma in Gorredijk.

 

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3478 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *