Dusseldorp overgenomen door Remondis

De infra- en sloopactiviteiten van de Dusseldorp Groep worden na de overname doorverkocht aan het Nederlandse bedrijf ReintenInfra. De overnames zijn nog onder voorbehoud van de toestemming van de ACM (Autoriteit Consument en Markt). Partijen hebben afgesproken geen uitspraken te doen over de overnameprijs.

Met de overname van Dusseldorp versterkt Remondis haar positie in de Nederlandse markt van recycling- en afvalactiviteiten. Onderdeel van de overname zijn meerdere locaties in Oost- en Noord-Nederland en meer dan 180 bedrijfswagens. Bij de over te nemen activiteiten op het gebied van inzameling & recycling en rioolservice werken ongeveer 375 medewerkers. De activiteiten worden voortgezet onder de naam van het nieuwe moederbedrijf.

Dusseldorp leed de laatste jaren verliezen als gevolg van een mislukte overname. Destijds behoorde Dusseldorp tot de pioniers bij de praktijkinzet van LZV.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3493 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *