Duizendste Mercedes bestelauto voor Bo-Rent

Dennis Boom, verkoopleider Vans bij Gomes: “Bo-Rent en Gomes hebben een unieke relatie, die al ruim 20 jaar duurt. Familiebedrijf Gomes is al ruim 80 jaar actief in de personenwagen-, transport- en bedrijfswagensector met een visie gericht op de totale mobiliteitsbehoefte. Bo-Rent kan indien nodig eenvoudig terugvallen op Gomes, dat acht vestigingen in Noord-Holland heeft.

Alleen dit jaar al breidde Bo-Rent zijn wagenpark uit met bijna 300 nieuwe Mercedes-Benz bestelwagens. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen bij Bo-Rent terecht voor onder meer Citans, Vito’s en Sprinters. Ook kan Bo-Rent inspringen op zeer specifieke wensen. Zo zijn er Mercedes-Benz Sprinter-modellen met een kraan- of kiepwagenopbouw beschikbaar. In totaal heeft Bo-Rent een wagenpark van ruim 3.000 voertuigen. De verhuurder is actief op 85 locaties. Ook kunnen Bo-Rent auto’s sinds kort worden gehuurd bij de 17 vestigingen van Overvecht Tuincentra.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3478 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *