Dubbeldam kiest containerchassis van Krone

Dubbeldam kiest voor Krone containerchassis vanwege de goede prijs kwaliteitverhouding, robuust chassis, makkelijke bediening en grote betrouwbaarheid. Deze containerchassis hebben een standaard Genset optie, waardoor de Genset makkelijk kan worden gemonteerd en maar liefst 70 mm hoger aan het chassis hangt, zonder in te boeten op de rijhoogte van 1100 mm. Meer bodemvrijheid zorgt voor minder schades. Met die genset wordt de inhoud van de container gekoeld. Daarnaast heeft de persoonlijke relatie en gunfactor een grote rol gespeeld in de aanschaf van deze chassis.

Voor Carrier is gekozen, vanwege het geringe brandstofverbruik, de goede toepasbaarheid, groot Europees servicenetwerk en goede kwaliteit. De gensets zijn speciaal uitgerust met FuelWise, dat betekent dat de genset automatisch minder toeren draaien na twee uur. Van 1800 naar 1500 toeren. Dit levert volgens Krone een brandstofbesparing van minimaal 30% op.
Door de grote vraag naar gensetvervoer door Europa heeft Dubbeldam ingezet op dit type chassis. Het Rotterdamse bedrijf heeft inmiddels al tien gensetchassis. Volgend jaar zullen er ongetwijfeld nog meer bijkomen zegt Schouten. De kans dat de keus wederom op Krone met Carrier valt, is zeer groot.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3481 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *