DT Spare Parts maakt nieuwe onderdelencatalogi Scania

De catalogus voor de Scania 4-serie omvat gedetailleerde productinformatie over in totaal meer dan 2840 verschillende onderdelen van het merk DT Spare Parts, geschikt voor ongeveer 4.800 referentienummers. Ook de onderdelencatalogus voor voertuigen van de Scania 2/3-serie werd met meer dan 480 onderdelen verder uitgebreid. De nieuwe catalogus omvat inmiddels circa 2400 verschillende DT Spare Parts-onderdelen, geschikt voor meer dan 5000 referentienummers van Scania.

De aan de catalogi toegevoegde onderdelen zijn met een ‘N’ gemarkeerd en daardoor snel te onderscheiden. Speciale reparatiesets (Special DT Kits) die als service alle voor een reparatie benodigde onderdelen onder één onderdelensetnummer omvatten, zijn in de catalogi met een ‘S’ gemarkeerd.

De inleiding tot de catalogus omvat naast algemene aanwijzingen een overzichtelijke kruistabel om onderdelen van het merk DT Spare Parts gemakkelijk te coderen en op te sporen.

Aanvullend kan via QR-codes voor elk artikel een online-snelzoekfunctie gestart worden. Alle producten worden bovendien bij Tecdoc en nog andere elektronische onderdelencatalogi opgesomd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *