Directiewissel bij Nijhof-Wassink

Albert Hendrikse is sinds 2005 aan Nijhof-Wassink verbonden en heeft enige tijd geleden aangegeven een stap terug te willen doen. Hendrikse werkte voor die tijd bij Volvo Trucks. Zijn opvolger Erik Schiphorst is sinds februari 2014 als algemeen directeur van de Nijwa Groep en VB Trailerbouw werkzaam bij de Nijhof-Wassink Groep. Voorheen bekleedde Erik diverse directie functies bij onder andere Volvo Trucks Nederland en bij TVM. Per 1 april a.s. zal hij Albert Hendrikse opvolgen als algemeen directeur Nijhof-Wassink Groep. Albert blijft lid van de groepsdirectie en zal de Nijhof-Wassink bedrijven in Polen en speciale projecten aansturen.

In zijn nieuwe functie stuurt Erik Schiphorst ook het management van de transporttak van de Nijhof-Wassink Groep aan. Hierdoor draagt Freddy Nijhof zijn taken als Managing Director van Nijhof-Wassink aan Schiphorst over. Freddy Nijhof blijft als president-commissaris van de Nijhof-Wassink Groep verbonden aan de bedrijven van de Nijhof-Wassink Groep.

V.l.n.r. Albert Hendrikse, Erik Schiphorst en Freddy Nijhof

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3492 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *