Digitale schadeafhandeling MAX-Repair voor TVM

Jozua Hollander, manager schadebehandeling bij TVM, vertelt enthousiast: “Door het landelijk initiatief voor schadeherstel van MAX-Repair zijn wij in staat een volgende stap te maken met het volledig elektronisch afhandelen van truckschades via een professionele keten. MAX-Repair heeft met haar kennis en kunde een wezenlijke bijdrage geleverd om het platform te professionaliseren. Wij zien MAX-Repair dan ook als businesspartner.”

Allard Pit, directeur MAX-Repair: “Al onze schadeherstelcalculatoren van de MAX-Repair schadeherstelvestigingen hebben de afgelopen periode het digitaal paspoort behaald voor het correct verwerken van de schades voor TVM-verzekeringen, waarmee wij wederom een stap hebben gemaakt in onze dienstverlening naar onze klanten teneinde de schade aan hun truck, trailer of zwaar (werk-) materieel voertuigen zo snel en adequaat mogelijk af te handelen.”

MAX-Repair kwam onlangs in het nieuws door de uitbreiding van het landelijke schadeherstelnetwerk door de toetreding van de Van Tilburg Bastianen Groep.

Barend Luiting

Hoofdredacteur Aftersales Magazine. Branchekenner annex bladenmaker. Houdt van vintage designs en dito single malts. Lijfspreuk: zonder wrijving geen glans.

Barend Luiting has 338 posts and counting. See all posts by Barend Luiting

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *