Diesel Technic start Partner Portal voor distributiepartners

De kern van het Partner Portal is de toegang tot het complete assortiment van Diesel Technic met meer dan 30.000 onderdelen. De producten kunnen eenvoudig gevonden worden aan de hand van onderdeel- en referentienummers, artikelnamen, grafieken en verschillende selectiefilters. Ook is het mogelijk om in het Partner Portal te zoeken naar passende onderdelen op basis van merk en model van het voertuig.

Elke pagina met productdetails in het Partner Portal biedt uitvoerige informatie voor distributiepartners. Te denken valt daarbij aan informatie over artikelen en toepassingen, technische gegevens, montage-instructies en ook bijkomende en vergrote productafbeeldingen. Deze bieden hulp bij de identificatie van onderdelen en bieden distributiepartners en hun eindklanten informatie voor de inbouw. De uitgebreide beschikbaarheidsindicator berekent de goederenvoorraad in real-time, zodat distributiepartners altijd een actueel overzicht hebben. Het Partner Portal biedt met de snelle bestelfunctie de mogelijkheid om CSV-bestanden te importeren en benodigde onderdelen gemakkelijk en direct te bestellen.

Vanuit het Partner Portal kunnen distributiepartners productgegevensbladen direct aan hun klanten versturen en hen daardoor nog grondiger adviseren. De knop “Feedback” maakt het voor hen mogelijk om onmiddellijk feedback over producten te geven. Ook de bestelling van onderdelencatalogi en binnenkort ook die van promotieartikelen is eenvoudiger.

Nieuw is het Info Center van het Partner Portal. Hier krijgen distributiepartners een totaaloverzicht van de complete orderafwikkeling en de verzendstatus. Ook kunnen ze hier inkoopgroepen beheren, leveringsadressen zelfstandig creëren en gebruikersinstellingen wijzigen.

Distributiepartners krijgen desgewenst een persoonlijke introductie tot het nieuwe systeem. In de toekomst worden nog andere nieuwe en innovatieve functies in het Partner Portal geïmplementeerd. Distributiepartners worden van harte uitgenodigd voorstellen in te dienen voor extra functionaliteit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *