Diesel Technic-onderdelen voor Sprinter en Crafter

De inleiding van de catalogus omvat naast algemene aanwijzingen een omvangrijke Cross-Reference tabel voor een snelle identificatie van de juiste onderdelen van het merk DT Spare Parts. Speciale reparatiesets (‘Special DT Kits’), die als service alle voor één reparatie benodigde onderdelen onder één enkel onderdelennummer vatten, zijn in de catalogi met een ‘S’ aangemerkt. Aanvullend kan via QR-codes voor elk artikel een online-snelzoekfunctie gestart worden.

De nieuwe onderdelencatalogus voor lichte bedrijfsvoertuigen van het type Mercedes-Benz Sprinter en VW Crafter/LT II is zoals gewoonlijk als digitale productcatalogus online beschikbaar en leidt door een gecombineerde zoekfunctie van onderdeelnummer met complete tekst snel naar de gewenste producten.

Elektronische catalogi

Gebruikers van mobiele apparaten kunnen onderweg een beroep doen op de mobiele website. De gedrukte onderdelencatalogi kunnen zoals gewoonlijk via het formulier op de website en bij de distributiepartners opgevraagd worden. Alle producten worden bovendien binnen Tecdoc en andere elektronische onderdelencatalogi weergegeven.

De modellen Mercedes-Benz Sprinter en VW Crafter behoren tot de meest verkochte modellen op de wereldwijd groeiende markt voor lichte bedrijfswagens. Het succes heeft een gemeenschappelijke geschiedenis: de eerste generatie van de Mercedes-Benz Sprinter is qua opbouw identiek aan de VW LT (tweede generatie). Beide vieren dit jaar hun twintigjarig jubileum. Sinds 2006 wordt de tweede generatie van de Mercedes-Benz Sprinter, die qua opbouw identiek aan de VW Crafter is, geproduceerd. Verschillen tussen beide zijn er enkel in de aandrijving en het uiterlijk.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3520 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *