Dentressangle kiest Shell Truckwash

“We zijn ruim twee jaar geleden al een proef met het truckwash-netwerk begonnen, waarbij we bundels digitale tickets kochten, die onze chauffeurs tijdens loze momenten onderweg konden verzilveren bij verschillende wasstraten in Nederland”, aldus Vincent van Well, fleetcoördinator bij Norbert Dentressangle.

Daarnaast liet Dentressangle een aantal voertuigen mobiel wassen op hun eigen locatie. Van Well: “Alhoewel we hierbij een opvangzeil en andere milieuvoorzieningen gebruikten, is dit niet de meest milieuvriendelijke oplossing. We hebben hier in het verleden om logistieke redenen voor gekozen, maar gezien het imago dat we als bedrijf willen uitdragen, paste deze keuze niet meer binnen onze milieugerichte bedrijfsvoering.”

De bijna honderd waslocaties van de zelfstandige ondernemers die aangesloten zijn bij Alles Voor Je Truck, maken gebruik van optimaal watermanagement. Hierdoor kan een groot gedeelte van het water hergebruikt worden. Bovendien worden opgevangen slib en oliën volgens strikte procedures afgevoerd en verwerkt. Alle wastransacties worden op de brandstoffactuur verwerkt en kunnen met de Euro Shell Card betaald worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *