Daikin betreedt markt voor trailer koelmachines

Daikin Transport Refrigeration, een dochteronderneming van Daikin Industries ltd, naar eigen zeggen wereldwijd marktleider op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en koelsystemen, onthult “Exigo”, de volgende generatie van trailerkoeling. Daikin Transport Refrigeration breidt hiermee zijn portfolio aan koelunits voor wegtransport uit. 

De Exigo E1500, een motoraangedreven 15 kW koelunit, is de eerste trailerunit die volgens Daikin vele industriële primeurs in één unit verenigt. De Exigo biedt naast betrouwbaarheid een lager energieverbruik, een geoptimaliseerde luchtstroom voor een nauwkeurige en efficiënte temperatuur, een snellere pull-down en on-grid efficiëntie. Tevens kenmerkt de unit zich volgens Daikin door minder onderhoud en stilstand en een eenvoudige bediening van de unit in combinatie met fleetmanagement.

De Exigo E1500 single-temp 15 kW is de eerste unit die onthuld wordt in de nieuwe Exigo-range, zegt Daikin.  Dit alles staat te gebeuren op Solutrans in Lyon.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3316 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.