Dag van de chauffeur: Mercedes trakteert bij truckstops

Op donderdag 8 december is het weer de Dag van de Vrachtwagenchauffeur. Op deze dag is Mercedes-Benz Trucks aanwezig op vijf truckstops in Nederland om vrachtwagenchauffeurs in het zonnetje te zetten en een warm welkom te heten. In een Mercedes-Benz Actros zal een speciaal team van Truck Inn Nobis Asten (A67) naar De Gouden Leeuw in Zevenbergschen Hoek (A16) rijden.

’s Ochtends kunnen de chauffeurs genieten van een Engels ontbijt en ’s avonds van een diner met winterse gerechten. Maar ook kan een truckchauffeur de spieren los laten maken door een masseur en zorgt een barbier ervoor dat de rijders weer geknipt en geschoren de weg op kunnen.

De Dag van de Vrachtwagenchauffeur is bedoeld om chauffeurs in een welverdiend zonnetje te zetten en wordt voor de vierde keer georganiseerd. De Dag van de Vrachtwagenchauffeur vindt plaats op de eerste donderdag na Sinterklaas.

Van zes tot negen uur ’s ochtends is het team van Mercedes-Benz Trucks aanwezig bij Truck Inn Nobis en in de middag van vier tot zeven uur bij de Gouden Leeuw. Onderweg zal gestopt worden bij Esso Kriekampen aan de A58, Shell Molenheide aan de A58 en Esso Made aan de A59.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3520 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *