DAF opent Used Truck Centre in Warschau

DAF ziet niet alleen de vraag naar nieuwe trucks in Oost-Europa verder toenemen, maar ook die naar jonge occasions. Alle voertuigen die in het nieuwe DAF Used Truck Centre worden aangeboden, komen uit de eigen organisaties van DAF, Paccar Financial en PacLease.

First Choice zekerheid

Bijna alle trucks die door het DAF Used Truck Centre in Warschau verkocht worden, zijn voorzien van het First Choice-label. Dat geldt voor DAF-trucks die jonger zijn dan vijf jaar, niet meer dan 500.000 kilometer gereden hebben, die altijd keurig in onderhoud zijn geweest en die op meer dan 200 punten technisch zijn gecontroleerd. Een First Choice-truck verkeert in een topconditie en wordt standaard geleverd met een half jaar garantie op de aandrijflijn. Overigens zijn First Choice gebruikte trucks ook te financieren door Paccar Financial en kunnen zij geleverd worden met een MultiSupport Reparatie- en Onderhoudscontract.

Succesvolle formule

Er zijn al DAF Used Truck Centres in onder andere Budapest, Praag en Lyon, waar ze gecombineerd zijn met een dealerbedrijf. Daarnaast zijn er circa 100 DAF-dealers in Europa die First Choice gebruikte DAF’s verkopen. “Het DAF Used Truck Centre in Warschau is bijzonder omdat het de eerste locatie is waar het accent volledig op de verkoop van gebruikte voertuigen ligt”, aldus Richard Zink, lid van de DAF Board of Management en verantwoordelijk voor Marketing & Sales. “Het bij elkaar brengen van een groot aantal kwaliteitsoccasions is een succesformule gebleken. De hoge betrouwbaarheid en de lage operationele kosten van een DAF-truck spelen daarbij uiteraard een belangrijke rol, naast het hoge comfort voor de chauffeurs. Ik sluit niet uit dat we de komende jaren in Europa meer DAF Used Truck Centres zullen openen.”

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3495 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *