CWS contracteert MAX-Repair

CWS was voor incidentele schades van trucks en bestelwagens al klant bij MAX-Repair Zaandam. Vanwege het goede contact met Rob Wilhelm en Teun de Vos van MAX-Repair Zaandam, werd de interesse gewekt om te kijken naar een landelijke afspraak met MAX-Repair. Gerard Smelik heeft vervolgens namens MAX-Repair de condities verder uitgewerkt en besproken met CWS. Dit resulteerde in de onlangs getekende landelijk overeenkomst tussen CWS Nederland en MAX-Repair.

CWS Nederland (’s-Hertogenbosch) is een servicepartner als het gaat om textieldiensten (hoofdkantoor) en sanitaire hygiëne. In totaal werken er zo’n 350 mensen, verdeeld over heel het land bij afdeling service, kantoor, sales of wasserij. CWS is behalve in ons land gevestigd in nog veertien andere Europese landen.

“Wij zijn internationaal georiënteerd en ambitieus”, aldus een enthousiaste Leon van der Wilt, projectleader operations bij CWS Nederland. “Met ons Benelux netwerk van vijftien depots leveren we overal in Nederland en België snel onze dienstverlening en de juiste materialen op de juiste plaats. De fit met het landelijke Benelux netwerk van MAX-Repair met veertig vestigingen was dan ook snel gelegd. Tevens heeft MAX-Repair bij ons indruk gemaakt met de aanwezige kennis en kunde rondom schadeherstel, richttechniek en het carrosserie vakmanschap voor bestelauto’s, trucks, trailers en zwaar materieel. Dit alles via één adres, fabrikant-onafhankelijk en projectleiderschap maakt de samenwerking met MAX-Repair uniek.”

CWS Nederland (’s-Hertogenbosch) is een servicepartner als het gaat om textieldiensten (hoofdkantoor) en sanitaire hygiëne. In totaal werken er /- 350 mensen, verdeeld over heel het land bij afdeling service, kantoor, sales of wasserij. CWS is behalve in ons land gevestigd in nog veertien andere Europese landen.

Barend Luiting

Hoofdredacteur Aftersales Magazine. Branchekenner annex bladenmaker. Houdt van vintage designs en dito single malts. Lijfspreuk: zonder wrijving geen glans.

Barend Luiting has 338 posts and counting. See all posts by Barend Luiting

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *