Crew Cab versies van Volvo FMX en FL

De nieuwe Volvo FL Crew Cab is bestemd voor trucks met een maximaal totaalgewicht tot en met 16 ton. In de cabine kunnen zeven mensen een plekje vinden. Kopers kunnen uit twee motoren kiezen, van respectievelijk vijf en acht liter, twee mogelijke wielgroottes en verschillende chassishoogten.

De Volvo FMX Crew Cab is gebouwd voor het zwaardere werk. De luchtgeveerde cabine biedt standaard plaats aan zes mensen, heeft een eenvoudig te reinigen interieur en deuren die 90 graden openen.

“We hebben ook veel belang gehecht aan het ontwerp van kleine, maar essentiële details. De instaptreden achteraan van de FMX Crew Cab klappen bijvoorbeeld uit tot een hoek die snel in- en uitstappen vergemakkelijkt bij operaties waarbij tijd van levensbelang is. De instaphandgrepen zijn geel en dus onder alle omstandigheden goed zichtbaar. Ook de verlichting in de cabine werd sterk verbeterd”, aldus Volvo.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3493 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *