Corine Karsten-Evers Gouden Ridder van de Weg 2014

De uitreiking vond plaats op het bedrijf in het Gelderse ‘s-Heerenberg waar ceo Arjan Bos van TVM verzekeringen de Ridderuitreiking gebruikte om aandacht te vragen voor de steeds hogere eisen die aan beroepschauffeurs worden gesteld. “Het is geen sinecure om zolang schadevrij te rijden. Het is bovendien een bijzondere gelegenheid, omdat we die fantastische chauffeurs in Nederland ook nog eens gaan ondersteunen bij onze ambitie het veiligste Transportland van Europa te worden. Eind september zullen we daar tijdens onze Ridders van de Weg-manifestatie meer over bekend maken.”

Bos wees er nog eens op dat Nederlandse en Belgische chauffeurs wat vakbekwaamheid betreft aan de Europese top staan en eigenlijk geen imagocampagnes nodig zouden moeten hebben. “Ook Corine bewijst weer dat Nederlandse en Belgische chauffeurs de top van Europa zijn als het om vakbekwaamheid gaat. Zeker in het distributiewerk waar Corine in zit wordt het er niet eenvoudiger op. Rijden in drukke steden vraagt veel van chauffeurs. Dat is topsport. Dan is tien jaar schadevrij rijden een prestatie van formaat.”

Corine rijdt in de binnenlandse distributie voor Wim Bosman Transport. Per dag komt ze op zo’n twintig adressen, voornamelijk in ’t Gooi.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.