Century biedt nu ook elektrische bedrijfsbakfietsen

Om de binnenstad van Groningen, waar vanaf 2025 alle bedrijfsbevoorrading emissievrij moet zijn, bereikbaar te houden, breidt de Century Autogroep zijn aanbod emissievrije huur- en deeloplossingen uit met de elektrische bedrijfsbakfietsen van DOCKR.

De elektrische bedrijfsbakfietsen van DOCKR worden geleverd middels flexibele, maandelijks opzegbare all-in huurcontracten. DOCKR biedt preventief onderhoud, pechhulp, verzekering tegen schade en diefstal, en vervangend vervoer. Via het resellerprogramma kunnen mobiliteitsaanbieders als de Century Autogroep hun klanten de mogelijkheid bieden om te kiezen voor de elektrische bedrijfsbakfietsen van DOCKR.

Resellerprogramma

Robert Jan Koopman, hoofd commercie bij DOCKR: “We zien dat bij steeds meer mobiliteitsaanbieders vraag is naar emissievrije bedrijfsvoertuigen. Met ons resellerprogramma willen we sterke lokale partners zoals Century de kans bieden om hun aanbod te verbreden met onze elektrische bedrijfsbakfietsen. Century staat dicht bij zijn klanten en denkt net als wij vooruitstrevend op het gebied van duurzaamheid. We zijn heel blij dat we nu samenwerken met dé mobiliteitsaanbieder van Noord-Nederland.”

Duurzaam

Erik Meems, directeur en eigenaar van Century Autogroep: “Wij vinden het belangrijk dat wij onze klanten de totale mobiliteitsoplossing kunnen leveren. Inmiddels ontvangen wij wekelijks aanvragen voor emissievrije mobiliteitsoplossingen, waaronder ook voor elektrische bakfietsen. Als toonaangevende speler in de regio willen we de verwachtingen van klanten overtreffen, ook als het gaat om duurzaam ondernemen. DOCKR’s visie op een duurzamere leefomgeving sluit naadloos aan op onze visie bij Century: mobiliteit slimmer en duurzamer maken. Wij zijn dan ook erg trots op deze samenwerking!”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Emil Peeters has 560 posts and counting. See all posts by Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.