Carrier neemt TRS Transportkoeling over

“Door de overname van TRS is Carrier Transicold in staat haar aanbod van emissieloze transportkoeling uit te breiden en de koude-keten verder te verduurzamen”, aldus Victor Calvo, vice-president en general manager Carrier Transicold Truck Trailer, EMEA, Rusland, Afrika. “De transportsector wordt de laatste jaren geconfronteerd met steeds strengere regelgeving rond de beperking van geluid en uitstoot. Wij zijn ervan overtuigd dat de innovatieve technologie van TRS onze klanten zal helpen bij het realiseren van hun doelstellingen ten aanzien van efficiency en milieu.”

Besparing op energie en onderhoud

TRS, dat werd opgericht in 1981, is gegroeid van een lokale serviceorganisatie naar een internationale producent van duurzame transportkoeling voor trucks en trailers. TRS ontwikkelt, produceert en onderhoudt emissieloze hydro-elektrische koelsystemen. Door gebruik te maken van de aandrijving van de voertuigmotor, worden besparingen op het gebied van energieverbruik en onderhoud gerealiseerd, alsmede een lager geluidsniveau.

Carrier Transicold zegt ernaar te streven de beste oplossingen aan te bieden voor duurzaam geconditioneerd transport en een veilige koude-keten. De strategische acquisitie van TRS stelt Carrier Transicold in staat nieuwe oplossingen aan haar klanten aan te bieden.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3527 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *