BPW Benelux neemt MCB TTC over

Valx is nu in handen van het Chinese Fuwa, de grootste assenfabrikant ter wereld. Bij Fuwa worden de Valx-assen geproduceerd.

Met de overname van TTC verbreedt en versterkt BPW Benelux haar activiteiten op het gebied van zowel trailerbouw als industrie. BPW is al enige tijd zich te verbreden in onderdelen die met name trailergerelateerd zijn.

Voorraad en personeel

De overname door BPW Benelux bestaat uit een overname van alle voorraad en het personeel van de afdeling TTC. De klanten behouden hun vaste contacten waardoor zowel de service als de kwaliteit van leveringen op het gewenste niveau blijven, zegt BPW. De activiteit wordt voortgezet door BPW Benelux, kantoorhoudende in Eindhoven (Nederland) en Herstal (België).

BPW Benelux is een zelfstandige dochteronderneming van BPW Bergische Achsen KG en maakt vanaf begin 2008 in de Benelux een gestage groei door. Mede door de overname van TTC, ziet het bedrijf de mogelijkheid de missie als mobiliteits- en systeempartner te verstevigen.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3520 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *