Bijna tweederde Bedrijfsauto RAI uitverkocht

Uiteraard zijn alle truckmerken aanwezig en zal het aanbod van trailer- en aanhangwagenbedrijven op de komende Bedrijfsauto RAI groot zijn. Ook in de andere segmenten lopen de inschrijvingen voorspoedig, zegt de RAI. De beurs vindt plaats van 20 tot en met 24 oktober 2015 in Amsterdam RAI.

Onder andere Broshuis, D-TEC, GS Meppel, Heiwo, Jumbo/Groenewegen, Knapen, Kraker trailers, Nooteboom, Pacton, Van Eck, en Veldhuizen staan dit keer op de deelnemerslijst. Ook bedrijven die gespecialiseerd zijn in onderdelen en accessoires als ZF, Thermo King, Groeneveld Lubrication Systems SAF Benelux en Cargotec/Hiab zijn aan boord.

Innovatiekracht

Het segment van trailer- en aanhangwagenbedrijven is van groot belang voor de Bedrijfsauto RAI. “In de wereld staan de Nederlandse trailerbouwers bekend als innovatief en vooruitstrevend. Voor bijna elk wegtransportvraagstuk vinden zij wel een oplossing. Daarom is het voor zowel hen als voor de Bedrijfsauto RAI van belang dat er een goed podium is om deze innovaties te laten zien. Op de beurs zal de innovatiekracht van dit segment ook nadrukkelijk terugkomen”, aldus beursmanager Roelant Groen.

Interactief

BedrijfsautoRAI 2015 staat nog meer dan vorige edities in het teken van informatievoorziening. Samen met branchepartijen worden in verschillende theaters op de beursvloer presentaties en interactieve seminars georganiseerd. Het aanbod op de beurs is ingedeeld in de segmenten zware en lichte bedrijfswagens, speciale voertuigen en onderdelen/accessoires.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3520 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *