Bergingsbedrijf Joh van der Zand overgenomen

Van der Zand verkeert in goede gezondheid en wil graag na 35 jaar dag en nacht 7 dagen per week verbonden te zijn geweest aan zijn bedrijf, een stapje terug doen en het stokje aan de jongere generatie overdragen. Om de dienstverlening te kunnen blijven garanderen, is gezocht naar een overnamekandidaat die stevig in de schoenen staat en die zich op de toekomst richt.

BCU en Van der Zand zijn geen vreemden voor elkaar. Zo voert BCU al jarenlang meldingen uit in opdracht van Joh van der Zand. Alle vaste medewerkers van Joh van der Zand blijven werkzaam in het bedrijf en de dagelijkse leiding komt in handen van Arno de Heus en Jan Kelders. BCU breidt met deze overname de dienstverlening uit op het gebied van internationale vrachtwagenberging en exclusief special- en classic cartransport in Europa.

BCU uit Utrecht is in 2008 ontstaan uit een samenwerking tussen Collewijn Groep en Modern berging. BCU wordt geleid door Tom van Oort (Modern Berging) en Sjaak Collewijn (Collewijn Groep).

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3478 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *