Bedrijf gunt chauffeur dikke Mercedes bij jubileum

Van de Roadstars Limited Edition, die volgens Mercedes ’ter ere van het succes van de Actros Euro 6 is samengesteld’, wordt slechts een beperkt aantal geleverd. De Actros Roadstars Limited Edition is een echte droomauto: krachtig 16 liter motor, extra comfortabel en dankzij de grote Gigaspace-cabine. De ruime cabine met vlakke vloer is uitgerust met alle mogelijke comfortopties, zoals een massagefunctie in de met leer beklede bestuurdersstoel, standairco, en extra comfortabel matras.

Bovendien beschikt de Actros van het type 1863 LS over het volledige pakket aan innovatieve Mercedes-Benz veiligheidssystemen, waaronder Active Brake Assist 3. De truck is voorzien van een 460 kW (630 pk) sterke krachtbron; het hoogst mogelijke vermogen in de OM473 motorenreeks. we hebben het hier over een zestien liter motor. De truck van De Paauw zal zo’n 110.000 kilometer per jaar afleggen.

Chauffeur Bart Otto zal de truck voornamelijk gebruiken om gerecycled plastic mee te rijden.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3495 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *