Bakker Bedrijfswagens DAF Dealer van het Jaar

Guus van Neijenhof, algemeen directeur Bakker Bedrijfswagens Groep: “We hebben keihard gewerkt om op dit niveau te komen en daar zijn we apetrots op. Met het predicaat ‘Dealer van het Jaar’ zijn we het aan onze stand verplicht om ons hoge niveau van service en kwaliteit elke dag weer waar te maken en verder te verbeteren. Met zo’n mooi team gaat dat zeker lukken!”

Jan van Keulen, algemeen directeur van DAF Nederland, overhandigde de prijs tijdens de jaarlijkse dealermeeting aan het dealerteam. “Bakker Bedrijfswagens heeft vanaf dag één met enorm veel energie en snelheid de uitdaging opgepakt en gezorgd dat de serviceverlening ook in het nieuwe deel van haar rayon op hetzelfde hoge niveau is als we van Bakker gewend zijn. Flexibiliteit, ambitie, klantvriendelijkheid en enthousiasme zijn daarvoor de sleutelwoorden. En die passen precies bij Bakker Bedrijfswagens.”

De Bakker Bedrijfswagens Groep is al ruim vijftig jaar een professionele speler op de bedrijfswagenmarkt. Bakker profileert zich als allround dienstverlener voor de transportbranche, die klant intimiteit en persoonlijk contact zeer hoog in het vaandel heeft staan en waar men als geen ander de toenemende vraag naar veranderende wensen en behoeften begrijpt en daaraan tegemoet komt. Een bedrijf gekenmerkt door een cultuur van hoge mate van betrokkenheid van de medewerkers en ondernemerschap, wat in 2014 bekroond werd door de grote rayon uitbreiding naar de regio Harderwijk, Apeldoorn en Doetinchem. Bakker nam deze rayons over van het failliete Cosmo Trucks.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3492 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *