Autoperspectief en B-One uit elkaar

Twee jaar lang heeft Paul Greijn (Autoperspectief) de functie van directeur vervuld voor B-One en hij kijkt hier met veel plezier op terug. “We hebben gezamenlijk de doelen kunnen bereiken die we ons gesteld hadden en dat was ons uitgangspunt.”

Volgens Morena Bouwmeester, secretaris van B-One is de door Greijn gelegde basis een goed uitgangspunt om op voort te bouwen. “Het is nu tijd voor consolidatie en een slanke organisatie, waarbij de directeursfunctie komt te vervallen.”

De leden van B-One (Bouwmeester, Bulthuis, A. van Tilburg en Wago) zullen zich de komende tijd voornamelijk richten op bijvoorbeeld het uitbouwen van Road Assist. “Road Assist wordt bijzonder goed ontvangen door onze klanten vanwege de modulaire opbouw en het vrijheid-blijheid-principe. De Road Assist Academy is een belangrijke pijler van dit concept. Wij zullen onze klanten moeten blijven ontzorgen, opleiden en trainen om ook in de toekomst onderdelen te kunnen blijven leveren.”

Nieuwe fase

Voor Paul Greijn betekent dit ook een nieuwe fase. Hij is momenteel druk bezig met DYAM Automotive, een nieuw concept in het auto-onderdelensegment.

Recent had Aftersales Truck een uitgebreid interview met Paul Greijn over B-One en de ambitie van het grossiersnetwerk. Lees hier het artikel.

Barend Luiting

Hoofdredacteur Aftersales Magazine. Branchekenner annex bladenmaker. Houdt van vintage designs en dito single malts. Lijfspreuk: zonder wrijving geen glans.

Barend Luiting has 338 posts and counting. See all posts by Barend Luiting

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *