Autodata Wheelerdelta stapt in trucks

Er is volgens Van den Heuvel duidelijk behoefte aan een truckapplicatie om centraal de nieuwe en gebruikte voorraad te beheren en adverteren. “Het adverteren van een truck is echt iets anders dan het adverteren van een personenauto. “Gebruikers verwachten truckspecifieke functionaliteiten. Daarin voorzien wij ruim met Wheelerdelta Trucks. Ook van belang is dat de truckverkoop een export gerichte markt is. Daarom richten wij onze applicaties erop in om internationale remarketing processen te ondersteunen.”

Uiteenlopende trucksoorten kunnen tot in detail worden beschreven met bijvoorbeeld as-configuraties, opbouwgegevens en carrosserievarianten. Ook de opties en accessoires zijn truckspecifiek en worden zelfs ondersteund in meer dan twaalf talen. Uiteraard koppelt Wheelerdelta Trucks met de bekende truckwebsites, portalen en natuurlijk de eigen website. Wheelerdelta Trucks is reeds uitgeleverd bij diverse truckspecialisten in Nederland.

Barend Luiting

Hoofdredacteur Aftersales Magazine. Branchekenner annex bladenmaker. Houdt van vintage designs en dito single malts. Lijfspreuk: zonder wrijving geen glans.

Barend Luiting has 367 posts and counting. See all posts by Barend Luiting

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *