Autec-VLT met primeurs naar BedrijfsautoRAI

Dit ontwerp is hoofdzakelijk bedoeld voor de buitenlandse markt, maar staat als showcase in Amsterdam om te laten zien wat Autec-VLT Automotive Equipment allemaal kan leveren als APK1 apparatuur.

Een andere noviteit is de truck remmentestbank met geïntegreerd asliftsysteem die volgens Autec-VLT in toenemende mate de standaard wordt in de APK1 remmentest procedure. Vooral de tijdsbesparing (een complete remmentest in maximaal 7 tot 8 minuten voor een 3-assig voertuig en het bedieningsgemak richting de APK keurmeester) creëert volgens Autec-VLT een onderscheidend vermogen in de markt. Op deze remmenbank, waar volgens de leverancier tenminste 4 van de 10 APK stations mee werken, is het mogelijk een technisch service overeenkomst af te sluiten voor 10 jaar garantie (ook op de rollen!). Hierdoor kan Autec-VLT naar eigen zeggen de laagste exploitatiekosten in de branche bieden.

De veel in de truckwereld gebruikte mobiele hefkolommen toont Autec-VLT ook op de RAI, in varianten met 5,5, 7,5 of 8,5 ton hefvermogen. Autec-VLT laat ook enkele zware putkriks zien, waar het bedrijf alle onderdelen en mogelijk benodigde accessoires bij kan leveren, alsmede wielbalanceer apparatuur. Het standnummer is 01.312.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3485 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *