ATP-certificaat voor Thermo King R-452A

Thermo King was de eerste fabrikant die eerder dit jaar het nieuwe koudemiddel R-452A introduceerde voor koeltransportproducten en heeft in Europa inmiddels meer dan duizend van deze opleggerunits verkocht.

Het gehele assortiment SLXe-opleggerunits is geschikt voor gebruik met het geavanceerde koudemiddel Chemours Opteon XP44 (R-452A), dat volgens Thermo King ongeveer vijftig procent minder broeikasgas uitstoot dan het huidige koudemiddel. De units maken deel uit van de Ecowise-portfolio van Ingersoll Rand die is samengesteld uit de klimaatoplossingen en industriële koudemiddeloplossingen die zijn ontworpen om de invloed op het milieu te verminderen en die gebruik maken van koudemiddelen van de volgende generatie met een laag GWP en een hoog rendement.

De prestaties van de het Thermo King SLXe-assortiment met R-452A zijn getest door verschillende in koeling gespecialiseerde onafhankelijke test- en kwalificeringsinstituten in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. De certificering is verstrekt conform de ATP-eisen verlopen.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3495 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *